Sharon

Ik hou ervan mensen vast te leggen in hun kracht en tegelijkertijd een verhaal te vertellen. Het inspireert me!

Tijdens mijn verblijf in Milaan, waar ik werkzaam was als model, raakte ik gefascineerd door de lens. De fotografen waar ik mee mocht werken inspireerden me zo, dat ik me op een gegeven moment realiseerde dat ik het achter de camera leuker vond dan voor de camera.

Hoe het begon…

Mijn allereerste camera kreeg ik cadeau van mijn vriend. Ik fotografeerde er op los. Na een jaar belandde de camera in de kast. Ik kreeg mijn eerste kindje, werkte parttime, verdiepte me in coaching en begon mijn eigen bedrijf.

Pas in 2012 besloot ik om het roer om te gooien en fotografie weer op te pakken. Ik volgde workshops, cursussen en ging naar de fotovakschool. Al snel werd duidelijk dat ik het liefst mensen fotografeerde en dat vooral het verhaal achter de mensen me interesseerde.

Hoe ik dat precies wilde vormgeven wist ik nog niet, maar dat was het begin.

Groeien als mens en als ondernemer

Tijdens dit nieuwe avontuur werd ik benaderd door een jong creatief team dat zich specialiseerde in filmen. Het werd een avontuur dat mooier werd dan ik ooit had verwacht. Een prachtig platform ontstond, waar meerdere creatieve mensen zich bij aansloten. Samen ontwikkelden we het concept Krag (dialect voor kracht).

De kracht van het samenwerken, delen en creëren resulteerde in mooie projecten. Hierdoor groeide ik niet alleen in mijn fotografie, maar ook in het opzetten van projecten en het interviewen van mensen met persoonlijke en zakelijke verhalen. De verhalen waren prachtig, soms schrijnend, maar vooral inspirerend. Ze deden mij groeien als mens en als ondernemer.

Alle kennis en ervaring die ik in het verleden had opgedaan, kwamen samen; iemand in zijn kracht zetten, samen creëren en groeien. Ik ben enorm dankbaar dat ik de vrijheid heb om te doen wat ik graag doe.
Afsluiting Sharon Mafficioli
chevron-up